Vælg den rette racercykel hos Bikesport

Bikesport.dk er en webshop med fysisk butik i Holbæk, som brænder for livet på to hjul. I deres online katalog har de samlet et bredt udvalg af cykler, beklædning, tilbehør og komponenter i topkvalitet, så du kan få det optimale ud af din træning eller fritidscykling. Gå på opdagelse i det brede og varierede produktudvalg med nyheder og klassikere fra nogle af verdens mest profilerede mærker, og find cykler og tilbehør til en god pris. 

Er du på udkig efter en racercykel, kan du altid finde gode råd og vejledning hos en medarbejder hos Bikesport.dk. Generelt skal du overveje følgende:

Dæk og hjul

De rette dæk og hjul er grundlæggende for en god cykeltur med høj fart og fleksibilitet. Ved at skifte dæk kan du for få hundrede kroner opleve en stor forskel i kvaliteten af din træning. Sommetider vil du f.eks. opleve, at producenten har installeret unødvendigt tunge dæk på racercyklen, som mindsker din fart, og her kan det anbefales at skifte til lettere dæk med blødere slanger. Når du vælger hjul, skal du gøre op med dig selv, om du søger stabile og holdbare hjul til træning, som godt kan være lidt tungere, eller om du søger et par lette hjul til konkurrencecykling. 

Stel og gaffel

Stellet er afgørende for, hvor stor succes du vil have med di cykling. Stellets udformning og materiale bør derfor være det første du kigger efter, når du skal finde en ny racercykel.

Bremser og gear

Gode bremser betyder meget, når det kommer til din tillid til cyklen. Med et par gode bremser kan du give dig 100% hen til træningen uden at bekymre dig om bremsesvigt. På samme måde kan gear spille en vigtig rolle for din præstation. Test altid kvaliteten af begge dele, inden du vælger racercykel.

 

Kig forbi Bikesport.dk og se udvalget af racercykler fra Cube, Cervelo, Bianchi, Focus, Principia, Scott m.fl., eller besøg butikken i Holbæk og prøvekør racercyklerne, inden du vælger.