Køb den bedste slags ultralydskondom hos Ekkomed

Hos Ekkomed.dk finder du nogle af de bedste ultralydskondomer på markedet fra Ratiomed. Hvis du ønsker at benytte ultralydskondomer til dine patienters scanninger, som er kvalitetstjekkede, så invester i ultralydskondomer fra Ratiomed.

En god oplevelse

At skulle ultralydsscannes er ikke altid en behagelig oplevelse. Ved at investere i det rette udstyr kan du gøre oplevelsen meget mere nem for din patient. Det gør du blandt andet ved at sikre god hygiejne ved brug af ordentlige og sikkerhedsgodkendte ultralydskondomer. Hos Ekkomed.dk finder du de vigtige ultralydskondomer i to forskellige størrelser.

To forskellige varianter

I vores sortiment finder du to forskellige varianter og vi anbefaler at investere i begge, så du er godt dækket ind i forhold til forskellige patienters behov og krav. Det ene er 32mm x 195 mm, ikke sterilt og med pudder og den anden type er 60 mm x 44 mm x 241 mm, ikke sterilt, og er produceret uden latex. Med 32 mm typen får du 144 stk. i hver pakke, hvorimod med den større 60 mm model får du 100 stk. pr. pakke. Den sidste type er også produceret med gel. Begge typer sørger for at du får et godt billede på scanneren.

Alt til klinikken

Hos Ekkomed.dk kan du finde alt, hvad du har brug for til din klinik. Ligegyldigt om du søger en ny blodtryksmåler, mangler håndsprit til skranken, absorberende lejepapir, en vægt eller professionelle injektionsnåle, så finder du det hele samlet ét sted hos Ekkomed.dk. Vi er den foretrukne leverandør af medicinalt udstyr til flere klinikker i landet, og vi kan også blive din. Handl hos Ekkomed.dk, hvis du ønsker produkter af høj kvalitet til en god pris.