Plantekurve til dit hjem

Skab en hyggelig stemning i dit hjem eller i din have med plantekurve. Du kan bruge plantekurvene til små buske, træer, blomster eller krydderurter. Mulighederne er mange, og det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

Plantekurve indendørs og udendørs

Du kan finde plantekurve i forskellige materialer som rattan, pil og søgræs. Mest populært er rattan, som et stærkt og solidt materiale, der både kan bruges indendørs og udendørs. Selvom plantekurve i rattan kan bruges udendørs, er det en god ide at stille dem i læ i vintermånederne. Når du skåner dine kurve for det voldsomme vejr, forlænger du dermed levetiden på dem, og du kan bruge dem mange år ud i fremtiden.

Fuldend din indretning med plantekurve

Plantekurve kan som sagt bruges udenfor på din altan eller foran hoveddøren, eller de kan bruges indenfor i fx stuen. Uanset hvor du placerer dem, kan du vælge at kombinere kurvene i forskellige størrelser. Du kan også kombinere dem med andre klassiske plantekrukker, hvilket skaber et flot look og er med til at fuldende din indretning.

Hvis du vælger at pifte din stue op med en plantekurv, skaber du en naturlig og hyggelig stemning indendørs. De er nemlig med til at tilføje afdæmpede og naturlige farver til dit hjem.

Hvad skal du være opmærksom på?

Når du køber en plantekurv, skal du være opmærksom på, om den er foret med plastik. De fleste har plast indvendigt, så du kan plante dine planter direkte i dem.

Men hvis du køber en plantekurv uden plastik, skal du huske at påføre det med fx en plastiksæk. På den måde er du sikret, at din ikke kurv lækker med vand og jord.

Husk også, at hvis din plantekurv skal bruges udendørs, bør du klippe et par huller i bunden af dit plastik, så regnvandet kan løbe ud.