Hundeseng

En glad og tilfreds hund, der trives, bringer glæde til hele familien. Hundens velvære afhænger, ligesom menneskers, i høj grad af dens nattesøvn. Har din hund et ordentligt sted at sove, et sted hvor der er plads nok, men samtidig trygt? Det er nemlig hemmeligheden bag en glad og veludhvilet hund – derfor skal du have en hundeseng til din hund. 

Din hund vil sove bedre i en rigtig hundeseng sammenlignet med blot at sove på et tæppe på gulvet eller i en trækasse. Vælg for eksempel en hundeseng med robuste ryghynder, så din hund kan hvile hovedet behageligt udover siderne. Hundesenge med skummadrasser vil desuden forme sig efter hundens krop og give den rigtige støtte. Hos Petlux kan du finde en sådan hundeseng af mærket Nube, som desuden har et stilrent og minimalistisk design, der vil passe ind i det nordiske hjem. Nube hundesengen fås i både mørkegrå, lysegrå og rosa. 

Din hund kan også slappe af på en stilfuld Letto Daybed med træben. Denne hundeseng er skabt til at give komfort, og sidepanelerne giver desuden hunden en følelse af tryghed og sikkerhed. Letto Daybed fås i grå, mokka og ginger og udover at være en hundeseng, er den samtidig et stilfuldt stykke interiør i dit hjem. Hvis du går op i indretning, og samtidig ønsker at dit kæledyr skal forkæles med en central plads i stuen, er denne hundeseng det oplagte valg. 

Foretrækker din hund i stedet at ligge på luksuriøse puder, kan du ligeledes finde hundepuder i bedste kvalitet hos petlux.dk. Lino modellen fås i lysegrå, mørkegrå, pudder, orange, brun og grøn, så du kan vælge netop den, der for eksempel passer til hjemmets gardiner eller sofapuder. Puden fås desuden i både small, medium og large, så den passer din hunds størrelse. Denne hundepude giver optimal støtte, da den har en hulning i midten af puden, som understøtter hundekroppens naturlige krumning. Med ryggen placeret i hulningen, vil hovedet hvile komfortabelt på yderkanten og give hunden den bedst mulige sovestilling. Betrækket er blødt og robust samt nemt at gøre rent.

Scala Lounge hundepuden er en fjerde løsning, som også vil sikre din hund komfort, når den har brug for at slappe af. Denne pude er designet efter høje standarder og kan nemt integreres i et stilfuldt hjem. Puden fås i tre forskellige afdæmpede farver; blå, beige og sort. Du kan ligeledes vælge puden i small, medium eller large. 

Petlux har et stort udvalg af hundesenge – kig nærmere på udvalget i dag, og vælg en løsning, som både du og din hund bliver glad for.