Legetøj er godt for din hund

Hundelegetøj er godt for din hund på flere områder. Det er vigtigt, at man leger med sin hund, da det er med til at knytte et bånd mellem en og ens hund. Samtidig er det med til at gøre din hund fysisk træt. Men det kan også gøre din hund mentalt træt. Det afhænger af hvilket legetøj, som du bruger.

 

Hos Dollardog.dk har de meget forskelligt hundelegetøj. De har blandt andet et Activity Snusetæppe. Det er en god måde at aktivere ens hund på. Den bliver fysisk og mentalt træt. Den skal nemlig snuse sig frem til godbidderne i tæppet for at finde frem til dem. Dette tæppe kan bruges af både hvalpe, unghunde og ældre hunde. Det kan også bruges til katte, hvis man gerne vil aktivere sin kat.

Der findes både hårdt og blødt legetøj. Det er meget forskelligt fra hund til hund, hvad de mest er til. Nogen hunde er mest til bløde bamser med lyd i, hvor andre hunde mest er til lidt hårdt legetøj. For at finde det legetøj, som din hund bedst kan lide, så er der ikke andet for end at prøve sig frem.

Der findes hundelegetøj, der er gode for ens hunds tænder. Der er fx gummilegetøj, hvor man kan sætte godbidder fast i legetøjet. Ens hund skal bruge tænderne til at få godbidderne fri fra legetøjet. Den form for legetøj kan være med til at rense tænderne for tandsten. Gummilegetøj kan bruges af hunde i alle aldre. Specielt er det godt til hvalpe, hvor hvalpetænderne godt kan kløe lidt. Men det er også godt til de ældre hunde.

Hos Dollardog.dk har de alt det legetøj, som din hund har brug for at have det sjovt, og det er uanset hvilken alder, at din hund har. De har legetøj til både indendørs- og udendørsbrug.