Vægteeksperten – alt i vægte og måleudstyr

Vægteeksperten er en webshop, der har specialiseret sig i vægte og måleudstyr til både private og erhverv. Shoppen er blandt de største leverandører i deres kategori i Skandinavien, og deres tilgang til kunder og salg har gjort, at de i dag samarbejder med nogle af Nordens største virksomheder – uden at det på nogen måde går ud over de små virksomheder eller enkeltsalget til private kunder.

Mangler du en analysevægt til laboratoriet, en pallevægt til lageret eller en præcis køkkenvægt, så finder du den hos Vægteeksperten.dk – og altid i en god kvalitet.

Direkte kontakte med producenterne

Den store ekspertise, du finder i kunde- og salgsafdelingen hos Vægteeksperten, skyldes blandt andet, at personalet har direkte kontakt til både producenter og teknikere bag produkterne. Det giver førstehåndsviden og ikke mindst mulighed for at få svar på hvert eneste spørgsmål, du kunne forestille at have.

Alle produkter i sortimentet hos Vægteeksperten kommer fra anerkendte leverandører i Europa, hvor vi har fået sikkerhed for, at de produceres under gode forhold for medarbejderne.

Prisgaranti – din garanti for den bedste pris

Vægteeksperten har bestemt sig for at være størst, bedst og billigst, når det kommer til vægte og måleudstyr. Det betyder også, at de kører med 100% prisgaranti, og en prisrobot scanner dagligt nettet for priser, som de justerer efter. Falder du alligevel over et produkt, som du kan finde billigere andre steder, så skal du blot kontakte kundeservice og så får du naturligvis et bedre tilbud derfra.

Få udarbejdet et personligt tilbud

Er du på udkig efter andet og mere end en enkelt køkkenvægt, så kan du få udarbejdet et personligt tilbud hos Vægteeksperten til en ekstra skarp pris.  Kontakt kundeservice, så I sammen kan finde frem til de pågældende produkter og få udarbejdet tilbuddet. 

Det kan også være, at du er på udkig efter en helt speciel vægt eller en særlig funktion, og du ikke ved, hvor du skal kigge. Igen er det blot et spørgsmål om at kontakte kundeservice, der kan rådgive og vejlede ud fra dine specifikke behov.

Kan du ikke finde det, du skal bruge?

Vægteeksperten bestræber sig på altid at have de nyeste modeller på lager inden for alle kategorier. På trods af det sker det alligevel, at enkelte kunder kigger forgæves i vores webshop. Er du én af dem, så tag fat i kundeservice med det samme. Der er en god chance for, at de alligevel kan hjælpe dig på den ene eller den anden måde.