Globe

Vælg globe, når du skal skate. 

Globe er grundlagt af to australske pro skatere i 1994, og deres produkter er skabt ud fra en stor passion for skateboarding og surfing. Globe har for eksempel deres eget skate team bestående af Mark Appleyard, Chris Haslam, David Gonzales og andre skaterlegender. Skating er ikke blot en hobby – for de passionerede er det en livsstil. 

Globes tøj og sko er stilmæssigt gennemført og designet specielt til skaterfyre. Hvis du har tilsluttet dig skaterlivsstilen, kan du med tøj og sko fra Globe skabe dig det helt rigtige personlige udtryk, som passer til din skateridentet. Grundlæggende er alt tøj og alle sko fra Globe skabt med henblik på, at det skal være optimalt at skate i. Med de klassiske skate sko Encore, som har Katana cupsole, kan du være sikker på at få den helt perfekte board-følelse, når du står på boardet. Skoene fås i mange forskellige farver såsom sort, grå, brun, orange og blå. Det er vigtige at have de rette sko på, når man skater – med Globes Encore model får du optimal komfort. 

Hættetrøjen er obligatorisk for skatere – den er løstsiddende, afslappet og perfekt at skate i. Desuden kan hættes trækkes op om ørerne, hvis det er en blæsende dag, så vinden generer dig mindre, når du skater. Tjek Windsor og Havelock modellen – det er sorte sweatshirts i god kvalitet. 

Om sommeren smider man den tykke sweatshirt, og så er det et must at have nogle sleeveless shirts at skate i. Hos Paragraffen finder du en fed model ved navn Innocence med et print af tre smukke kvinder, som vil passe godt til enhver drengerøvs stil. 

Hos Paragraffen.dk finder du også jeans, som er perfekte at skate i. De populære Goodstock jeans har stretch for optimal komfort og vil ikke genere dig under skatingen. Disse jeans fås i grå, blå, sort og brun, og du kan derfor vælge den farve, der vil være fedest kombineret med dine sko og sweatshirt.