Få trykt eller print selv dine egne flotte etiketter til billige priser

Er du indehaver af en butik eller webshop, så har du brug for etiketter til mange formål i hverdagen. Hos Etiketlageret.dk finder du et stort sortiment af etiketter til alle typer formål, og du kan enten bestille etiketter med tryk eller etiketter til printer. Etiketlageret tilbyder Danmarks billigste fragtlabels med prisgaranti, og derudover finder du bl.a. etiketter på ruller, runde etiketter, logo etiketter og falsede etiketter, som er af høj kvalitet til billige priser og med hurtig levering.

Etiketter til fragt og organisering af arbejdspladsen

Driver du en mindre webshop, hvor det kun er dig selv og måske et par enkelte medarbejdere, som er ansat, så er der brug for fragt- og pakkelabels, når de bestilte varer skal sendes af sted til kunderne. Det er vigtigt, at navn og adresse på både modtager og afsender fremgår tydeligt, så det er nemt for posten eller fragtfirmaet at bringe varerne ud til kunderne. Mange firmaer lægger også retur-labels sammen med varerne, hvis kunden af en eller anden grund har behov for at sende varen retur. Ud over fragt- og pakkelabels kan du bruge etiketter på ringbind på kontoret eller etiketter til opbevaringskasser, så du altid kan finde dine ting. Etiketter med firmalogo anvendes også på produkter og emballage, og du kan selv bestemme designet.

Tiltræk kunder med rabat og fødselsdagstilbud

Gør dine kunder opmærksom på, at du sælger varer med rabat eller har gode fødselsdagstilbud. Anvend f.eks. gule eller røde etiketter med tekst som ”20 % rabat” eller ”fødselsdagstilbud”, så kunderne kan se, at her er et særlig godt tilbud, som de kan benytte sig af. Du kan også få printet bestemte priser på etiketter, som du kan sætte på dine varer.

Print dine egne etiketter af høj kvalitet

En anden mulighed er, at du selv vælger at printe dine etiketter. En nyhed hos Etiketlageret.dk er etiketter til Demand Jet Etiketter til on demand inkjet printere, og materialet er hvid Gloss eller hvid Matcoated (halvblank). Papiret egner sig særlig godt til farver fra inkjetpatroner, og det er overfladecoated og dermed smudsafvisende. For dig, som ønsker at trykke etiketter i mindre oplag til f.eks. specialvarer eller testsalg, er det oplagt at vælge denne løsning. I webshoppen kan du se, hvilken type printere du kan anvende til disse etiketter, og hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken type etiketter du skal vælge, så får du en meget professionel vejledning og god kundeservice hos Etiketlageret. Med Etiketlageret som leverandør kan du bestille netop det antal etiketter, du står og skal bruge, og du vil altid kunne få skræddersyet en løsning, som imødekommer behovene i din webshop eller butik.