3 tips til at gøre din virksomhed mere bæredygtig

Bæredygtighed er in, og selvom du synes, at din virksomhed allerede gør meget for det, så findes der helt sikkert steder, hvor I også kan optimere på den front. Vi har derfor i denne artikel samlet nogle konkrete bud på, hvad du kan gøre for, at din virksomhed med bedre ro i sjælen kan brande jer som bæredygtig.

Tænk på jeres rengøringsmidler

Der findes rengøringsmidler, og så findes der bæredygtige rengøringsmidler. Der er stor forskel på de forskellige produkter, og du bør sikre dig, at dine ansatte benytter sig af miljøvenlige og grønne produkter, som man ville bruge de mest krævende steder. Der bliver gjort meget rent under corona særligt, og derfor er det essentielt, at du tænker dette ind i dit arbejde.

Tjek op på dine leverandører

Eftersom det er mere og mere populært at være grøn, så findes der helt sikkert et grønt alternativ til den leverandør, som I har på nuværende tidspunkt. Derfor bør du undersøge markedet på de forskellige poster, som leveres af en leverandør, fordi der er helt bestemt noget at hente her. Og du kan helt sikkert lave en aftale, som er økonomiske mere interessant på samme tidspunkt.

Genbruger I nok?

Virksomheder smider meget ud, og også meget mere end private gør. Derfor bør du overveje, om I gør nok for at genbruge, hvad end det er papir, plast eller metal. Der findes forskellige løsninger, som kan hjælpe jer godt på vej, hvis I føler, at I smider for meget ud af det ene eller andet. Det er ikke specielt krævende at genbruge frem for at smide ud.