3 growth hacks til at udvikle din virksomhed

Har du en virksomhed, søger du sikkert nye konstante måder at udvikle din virksomhed på – det er trods alt det sjove ved at have en virksomhed, hvis du spørger os. Men det er ikke altid, at inspiration kommer indefra, og derfor kommer vi her med nogle bud på, hvordan du kan vækste din virksomhed.

Nye teknologiske tiltag

Hvis du på den ene eller anden måde kan implementere nye teknologiske løsninger, kan du typisk gøre arbejdet mere effektivt eller billigere. Uanset hvad kan det hjælpe dine processer og din produktion, hvad end du har brug for AI eller IoT flowmålere. Mulighederne er uendelige, og du kan eventuelt hente en interim leder ind, som kan rådgive omkring nyt udstyr i netop din branche, så du kan komme foran dine konkurrenter.

Fokuser på SEO

Google er kongen, om man vil det eller ej, men du har brug for at ligge godt i søgemaskinerne, når dine kunder skal finde dig. SEO er på den lange bane også den billigste måde at gøre ting, fordi annoncering over tid altid vil koste det, den koster, og hvis der samtidig kommer flere spillere på markedet, kan det blive dyrere, hvorfor det ikke er så bæredygtigt. Det er SEO derimod.

Lav indhold til B2C

Har du en B2C virksomhed, kan du vinde rigtig meget ved at være til stede på de sociale medier, hvor de fleste købere i forskellige grupper befinder sig. Hvis du vil have succes på SoMe, skal du typisk lave noget sjovt eller noget, der på anden vis kan give anledning til, at folk vil dele det.