Cykeltasker – praktiske til hverdag og cykelferie

Hvis du elsker at cykler, men har svært ved at få plads til alt dit habengut på cyklens bagagebærer eller i cykelkurven på styret, er der mange muligheder, du kan benytte dig af. En af dem er at købe en ladcykel – en anden er at montere en anhænger på din cykel. Ingen af delene er dog særligt praktiske eller handy, hvis du bor i en by. For det første kan det være op ad bakke at finde parkering til en ladcykel eller en anhænger, og for det andet er begge dele tunge at manøvrere med i byens gader.

Hold styr på bagagen med smarte cykeltasker

En tredje mulighed er at udstyr din cykel med smarte cykeltasker. Moderne cykeltasker er særdeles rummelige – de kan sagtens indeholde alt fra dine indkøb til din træningstøj, dine studiebøger, afhængig af dit behov. Der findes små cykeltasker, som blot kan indeholde det mest nødvendige lappegrej og andet udstyr til cyklen, og du kan få cykeltasker til campingbrug, som er virkelig store og rummelige. Der imellem kan du finde cykeltasker til shopping, og selv din lille hund kan finde sig til rette i en smart cykeltaske til hunde.

Cykeltasker til ethvert behov hos Bike & Co.

Cykeltasker fås i forskellige modeller, beregnet til montering på enten bagagebærer eller styr. Du kan finde såvel enkelttasker som dobbelttasker. Samtlige cykeltasker, du finder hos Bike & Co., er vandafvisende og nemme at montere på din cykel. Du kan have dine cykeltasker med i al slags vejr, uden at indholdet tager skade. Og i modsætning til en indkøbspose på styret, risikerer en cykeltaske ikke at komme i vejen for din kørsel, og skabe en potentielt farlig situation. Du slipper for tasker på bagagebæreren, som nemt falder af, og tunge rygsække eller skuldertasker, som giver øm ryg.

Du kan se hele udvalget af cykeltasker på bikeandco.dk