Horseware

Når man har eller skal have en hest, så er der mange ting, som man skal have. Hos Horseware har de et stort udvalg af produkter til heste. Udover deres webshop, så har de butikker på forskellige travbaner rundt omkring i landet. Af produkter har de blandt andet et stort udvalg af dækkener. Der findes dækkener til alt slags vejr. De har blandt andet udedækkener, stalddækkener, sommerdækkener, dækkener til ponyer og føl samt tilbehør til dækkener.

En af fordelene ved at købe dækken ved Horseware.dk, det er, at man kan “bygge” videre på sit dækken. Hvis du køber et regndækken, så kan du tilføje en hals, og når det bliver koldere i vejret, så kan du supplere med Horseware linere. Ved at “bygge” videre på dit dækken, så kan du spare penge ved at bruge det samme dækken hele året.

Af andre produkter til heste, der finder du blandt andet seler, fodertilskud, pleje, grimer, hestesko og ting til stalden samt mange andre ting.

Udover produkter til hesten, så har de også produkter til rytteren. Her finder du blandt andet sikkerhedsveste, beklædning såsom regntøj og sommerbukser, hjelme, handsker og støvler samt meget andet.

Om du og din hest tager til stævner, eller I bare rider ture i naturen, så kan du finde produkter til både dig og din hest hos Horseware.dk

Der er flere fordele ved at handle hos Horseware.dk

Når du køber for minimum 399kr. så opnår du gratis fragt. De har hurtig levering, som varer mellem 1-5 dage. Deres ambition er at få sendt 95 % af alle ordrer ud samme dag, som de kommer ind. Derudover går de op i at yde en god kundeservice. Hvis du derfor har nogen spørgsmål omkring nogen af deres produkter, så kan du altid sende dem en mail, hvor de svarer indenfor de næste 24 timer.