Græsfrø til mange formål

Der er intet som en flot og velholdt have! Det er her, at græsfrø kommer ind i billedet.

Græsfrø kan redde en have, der ser træt og udsultet ud, til igen at have liv og grøn frodighed.

Nykilde har et komplet udvalg af græsfrø til alle formål. Græsfrø kan bruges til mange forskellige områder. Det er uanset om du skal have en ny, flot græsplæne i haven, i parken, på golfbanen eller i forhaven. Nykilde har altså et stort udvalg til mange forskellige formål. På Nykildes hjemmeside kan du hurtigt få et overblik over de forskellige frø og deres mange anvendelsesmuligheder.

Nykilde sælger kun græsfrø af den bedste kvalitet. Du kan derfor regne med, at du vil få en flot og robust græsplæne med frøene fra Nykilde.

En god græsplæne kræver forarbejde

Inden du sår græsfrøene, er det en god ide at forberede jorden bedst muligt. Jorden skal gerne fræses, gives et lag muld og gødning samt rettes til, inden du strøer frøene. Sidst, men ikke mindst, skal jorden igen rives igennem og så tromles. Processen her sikrer, at dine græsfrø får god kontakt med jorden, og giver frøene gode forudsætninger for at spire.

An lægge en græsplæne med græsfrø kræver altså en smule tålmodighed, men giver helt sikkert et resultat du vil være 100% tilfreds med! Hvis det dog skal gå lidt hurtigere, forhandler Nykilde også rullegræs, som er nemt og hurtigt at lægge i haven.

Er du i tvivl om hvilken græsfrøblanding, der er den rette for dig, eller har du generelt brug for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte Nykilde over mail på info@nykilde.dk eller ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden.