Videoovervågning hos Specialkamera.dk

Overvågningskameraer kan være nyttige i mange situationer og flere og flere vælger at få opsat videoovervågning i deres hjem eller virksomhed. Undersøgelser viser at hele 97 % af den danske befolkning er positivt indstillet over for videoovervågning, metoden er blevet et accepteret tiltag for at øge trygheden i hverdagen og forebygge kriminalitet. I forskellige områder, hvor der har været en høj gad af kriminalitet, har effektiv overvågning nedsat antallet af indbrud med op til 70 procent. Det kan give en høj grad af tryghed at vide, at man gør et eller andet for at beskytte sig mod indbrud og overfald. Og efterspørgslen og udviklingen af mere og mere effektive overvågningskameraer går stærkt.

Specialkamera.dk sælger kameraer til specielle formål med særligt fokus på bakkameraer, spionkameraer, overvågningskameraer og alarmkameraer. Webshoppen blev etableret i 2011 og har lige siden været med på det sidste nye inden for overvågning.  Webshoppen tilbyder løsninger til forskellige behov for videoovervågning. Så uanset om det er indendørs eller udendørs kan de vejlede om valg af overvågning. I særlige situationer kan det være nødvendigt at bruge et vildtkamera til videoovervågning. Det kan fx være hvis der ikke er mulighed for at sætte kameraet til en strømforsyning eller hvis man gerne vil have en MMS-besked fra kameraet. Der findes både trådløs videoovervågning og kabelførte løsninger.

De nyeste typer af IP-kameraer har gjort trådløs overvågning nemt at komme i gang med. De er enkle at sætte op og du kan tilkoble dem din smartphone eller ipad, eller følge med live på din computer. Installer en gratis app og modtag push-beskeder, når overvågningskameraet registrerer bevægelse, eller få en alarm som email med et vedhæftet foto. Opsætter man et overvågningskamera med indbygget optager, slipper man for at lave teknisk opsætning af trådløs forbindelse eller kabelføring. Det eneste man skal tænke på er strømforsyning til kameraet.

Det mest populære overvågningskamera med optagelse på SD-kort er skjult i et kabinet, der er magen til en almindelig bevægelsesføler. Dette kamera filmer konstant, men starter kun optagelser, når der registreres bevægelser foran kameraet. Har man mistanke til at uønskede hændelser finder sted, kan det være interessant at opsætte diskret overvågning uden at andre bemærker det.

Specialkamera.dk har stor ekspertise i at vejlede kunder ud fra deres særlig behov. De dækker et bredt sortiment og priserne for trådløse overvågningskameraer ligger fra kr. 649,00. Tilfredse kunder melder tilbage, at service, hjælp og vejledning er venlig og i høj kvalitet og at leverancerne foregår hurtigt og professionelt. Har man tvivlsspørgsmål eller kritik er firmaet hurtigt ude med venlig og konstruktiv feedback.