Tips til gode hobbyprojekter med familien

Hvis du som så mange andre danskere ikke helt ved, hvad du skal bruge al tiden derhjemme på, uden at I er ved at rive håret af hinanden, så forstår vi dig godt. Det er hyggeligt at være sammen, men der skal helst ske noget produktivt, hvis man skal holde sig nogenlunde i mental form under corona. Derfor kommer vi her med tre bud på, hvad I kan give jer til som familie.

Lav et stort møbel med hjælp fra alle

Hjemmelavede møbler er ikke alene praktiske og billige, men de giver hjemmet en enorm slat personlighed, som man ikke kan få andre steder. Hvis du har dine børn og din familie kær, så vil alle sætte pris på det med eksempelvis et stort træbord, I har lavet fra bunden med klar epoxy resin til at lægge et smukt design.

Læg puslespil

Puslespil kan godt tage rigtig lang tid med den rigtige sværhedsgrad, og derfor bør du altid vælge et puslespil, der ikke er for let at lave. For så er der faktisk mange timers arbejde i det. Det er noget, man nemt kan gå fra og til, og så kan man høre musik og spise slik ved siden af – dejligt, ikke?

Online quizzer

Hvis I også har spillet utallige omgange af Trivial Pursuit, og der snart ikke er flere spørgsmål tilbage i pakken, så kan I benytte online quizzer. Her er der en endeløs række af spørgsmål inden for forskellige kategorier. Og hvis du har børn med, så vil du helt sikkert også nyde det digitale element i det.