Smykker af dansk design og godt håndværk

Det har altid været populært at gå med smukker, men i dag er et smykke mere end bare et smykke. I dag kan et smykke pifte et helt outfit op. Mange er begyndt at gå med forskellige smykker hver dag, så smykkerne netop passer til ens outfit.

Samtidig laves der smykker, som man kan sammensætte til et helt sæt som fx øreringe, halskæde, armbånd og ring. Det er derfor også blevet populært at “samle” på smykker, hvor ens mål er at få et helt sæt af samme mærke som fx Daisy smykkerne med margueritterne.

I dag kan man ikke kun købe smykker i en guldsmed. I dag er det blevet lige så populært at købe ens smykker online. Her er der lige så stort udvalg samt, at det mange gange kan være billigere at handle online.

Et af de smykkebrands, der har været et af de mest vækstende i de sidste 10 år, det er Kranz & Ziegler.

De startede i 2003, og lige siden er de blevet mere og mere kendt indenfor smykkebranchen, og i dag er Kranz & Ziegler kendt af mange danskere. Men det er ikke kun danskere, at brandet er kendt af. De har nemlig siden 2011 solgt smykker i mere end ti lande. Hvis du mere er til at købe din smykker i en fysisk butik, så kan man inde på deres hjemmeside se hvilke forhandlere, der er i nærheden af, hvor man bor.

Kranz & Ziegler rammer en stor målgruppe, da de har et stort udvalg af smykker indenfor forskellige stilarter. Det deres smykker har tilfælles, det er dansk design og godt håndværk. De har smykker, der passer til en fin gallakjole, de har smykker, der passer til et råt look, og de har smykker, der passer til hverdagen. De har smykker med og uden sten, krystaller, diamanter og perler på samt, de har smykker lavet af læder.

De har blandt andet et stort udvalg af Daisy smykkerne. De har både øreringe, halskæder, armbånd, ringe, brocher og earcuffs. De har margueritterne i den klassiske hvide og forgyldte farve, sølv med hvid emalje, sølv, sølv med sort emalje, forgyldt sølv og mørkt sølv. Så hvis man ikke er til det søde klassiske look, som de klassiske margueritter har, så kan man vælge margueritterne i det mere rå look.

Når man bestiller hos Kranz & Ziegler, så kan man få ens smykker pakket gratis ind, man får gratis levering ved køb af over 500kr. samt at der er gratis returnering.