Scenepodier hos Sunstill

Sunstill ApS forhandler originale scenepodier i nøjagtigt det mål, du ønsker. Du kan finde scenepodier i standard størrelse eller på specialmål efter bestilling. Sunstills sortiment er bredt, og du finder scener til indendørs og udendørs brug samt i forskellige overflader i enten glas, tæppe eller rist. Derfor vil du kunne finde lige den type scene, du har brug for. Det kan være til skolemusicalen, teaterforestillingen, et arrangement i kulturhuset eller noget helt fjerde.

Sunstill er førende på markedet indenfor scener, og de forhandler deres egne produkter. De har mere end 35 års erfaring inden for scenepodier. Udover scenepodier forhandler de også sceneudstyr og scenetilbehør.

God kvalitet betyder lang levetid

Det er vigtigt for Sunstill, at de forhandler scener med lang levetid. Et scenepodie i klassisk forstand skal oftest specialiseres til en specifik opgave, hvilket jo ikke er optimalt, da de så skal udskiftes efter nogle år. Sådan er det ikke hos Sunstill. Sunstill har 35 års erfaring og mange kompetencer. De sælger stadig reservedele og scenetilbehør til scenepodier, som de solgte tilbage i 80’erne. Det er altså en investering, at købe sin scenepodie hos Sunstill.

Tænk over detaljerne

Når du vælger en scenepodie skal du overveje, hvad du har behov for, og hvad der passer bedst ind i din vision. Du skal overveje om det skal være til indendørs eller udendørs brug, og også hvilken type overflade, du ønsker. Du skal også overveje, hvad der skal kunne stå på podiet, og hvor høj scenen skal være.

Når du køber en scene hos Sunstill er det også relevant at overveje om du har brug for tilbehør til scenen. Det kan være, at du har brug for sceneinddækning, sceneoverbygning, transport eller opbevaring.

Du kan kontakte Sunstill for yderligere spørgsmål på sunstill.dk eller på telefon + 45 86 92 45 54.