Raunsborg

Mærket Raunsborg er opstået som et samarbejde mellem modedesigneren Jim Lyngvild og familiefirmaet Plum A/S. Begge parter har en forkærlighed for hudpleje, og særligt Jim Lyngvilds store passion for naturen og nordisk mytologi er en hjørnesten i serien. Samtidig har Plum A/S over 45 års erfaring med hudplejeprodukter af høj kvalitet, hvilket kombineret med Jims Lyngvilds nysgerrige tilgang til urters effektive egenskaber er det perfekte match. En sjov detalje er, at Raunsborg er opkaldt efter Jim Lyngvilds vikingeborg på Sydfyn. 

 

Raunsborg har hudpleje- og duftserier til både mænd og kvinder.

De tre skønhedsserier er henholdsvis:

Raunsborg Nordic – skønhedsserie med milde dufte

Raunsborg MAN – hudpleje og dufte til den maskuline hud

Raunsborg Sensitive – parfumefri skønhedsserie

Det simple og overskuelige sortiment gør din hudplejerutine nem og enkel. Vælg blot den serie, der passer bedst til dig, og hold dig til produkterne inden for denne serie for at opnå det bedste resultat. 

Det karakteristiske for alle serierne i Raunsborg er, at de er som skabt for den sarte, nordiske hud. Sammensætningen af ingredienser er nøje udvalgt med omtanke for din hud. Raunsborgs produkter henvender sig således til den bevidste forbruger, der går op i pleje af det ydre, men ikke vil gå på kompromis med kvalitet og skånsomhed. Raunsborg er det naturlige valg til dig, der går op i naturlige produkter og vil undgå unødige kemikalier. 

Raunsborgs sortiment omfatter produkter til både krop, ansigt, hår og desuden også parfume samt solbeskyttende produkter. Ved at være insisterende og konsekvent i sin hudplejerutine vil man tydeligt kunne se og mærke en forskel på sin hud. Raunsborgs ansigtsserie indeholder både day cream, night cream, face wash, face scrub, eye serum og skin tonic – altså alt, hvad du har brug for, hvis du vil forkæle dit ansigt. Du bør naturligvis give kroppen samme kærlige omgang med blandt andet en lækker body shower og body scrub efterfulgt af en body lotion, der efterlader huden blød, smidig og lækker. Slut af med hårplejeprodukterne fra Raunsborg, så du har givet dig selv en all-round forkælelse med naturlige ingredienser.