Prøv Biofreeze gel mod smerter

Hvis du har tilbagevendende klienter med muskelsmerter- og ømhed, så lad dem prøve Biofreeze gel, som har en kølende og lindrende effekt. Mange mennesker går rundt med muskelsmerter og ømhed i højere eller mindre grad, enten fra sportsaktiviteter og anden aktivitet såsom gåture, havearbejde, eller andet. Smerterne og ømheden kan være en stor gene, men med Biofreeze gel vil dine klienter hurtigt kunne mærke forskel og have en mere smertefri hverdag. Behandles smerterne ikke, kan det i sidste ende resultere i en forvirring af folks helt almindelige hverdagsliv.

Oplev virkningen med Biofreeze gel

Hvis du også vil hjælpe dine klienter med nem og hurtig smertelindring, så tag et kig hos Your Care som forhandler Biofreeze gel. Som sagt har den kølende og smertelindrende effekt, ligesom de andre produkter i Biofreeze serien. Biofreeze gel kommer i tre størrelser og er særligt god til behandling af rygsmerter, stive led, akutte skader og kroniske tilfælde. For en optimal smertelindring skal gelen massered ind. Denne gel kan også sendes med klienten hjem, hvor han eller hun selv kan benytte den mellem klinikbehandlingerne. Det anbefales at bruge det tre til fire gange om dagen.

Alt til smertelindring

Bag Your Care sidder et hold med over 20 års specialiseret erfaring indenfor hjælpermidler mod smerter. De vægter troværdighed og kvalitet meget højt, så de går bestemt ikke på kompromis med deres produkter. Du kan altså være sikker på at få de bedste produkter til dig og dine klienter. Udover Biofreeze gel og resten af Biofreeze serien, kan du også finde andre smertelindrende produkter og et stort udvalg af produkter til f.eks. søvn, hygiejne og rengøring.