Kvalitetsprodukter fra Carinthia

Carinthia er et mærke, der i mange år har beskæftiget sig med isoleringsteknologier på tøj og forskelligt udstyr, der egner sig til de mest ekstreme vejrforhold. De arbejder for at skabe produkter med optimal varme, hvor man stadig ikke når en høj vægt. Alle deres produkter fremstilles i Europa i højeste kvalitet.

Professionel produktudvikling

Udviklingen af produkter er altid præget af professionalitet og fleksibilitet. Der bliver aldrig gået på kompromis med komforten hos Carinthia. Denne er nemlig altafgørende for et velfungerende produkt i højeste kvalitet. Alle mærkets produkter testes af fagfolk og udvikles i samarbejde med fagfolk, der virkelig har forstand på de gældende teknologier og på selve produkterne. Mærkets hovedbeskæftigelse er at udvikle produkter til militære enheder. Dette gør de på verdensplan, hvilket giver dem høj troværdighed. Du ved altså, at du får det rette udstyr eller den helt rigtige beklædning, hvis du handler hos Carinthia.

Overtøj der modstår det værst tænkelige vejr

I Danmark kan man ofte overraskes af ekstremt dårligt vejr, både hvad gælder kulde og nedbør. Med overtøj fra Carinthia kan du holde dig varm gennem selv det værste vejr og den værste kulde. Deres jakker og bukser kan modstå op til -15 grader. Vandsøjletrykket på deres produkter er tilmed meget højt, hvilket gør at du kan modstå meget slemt regnvejr, når du er udendørs. Dertil finder du produkter der er vandafvisende, vindtætte og åndbare. Du er altså klar til at modstå alt tænkeligt vejr, du måtte blive udsat for med dette kvalitetsovertøj.

Hvis du skal overnatte i det fri, kan du også finde soveposer, der bruges af det danske forsvar, hos Carinthia. En sovepose fra dette mærke åbner op for muligheder for overnatning i naturen i den værste vinterkulde. Produktet sikrer stadig høj komfort og fås i forskellige mål.