Hobby butik i Århus

I vores hobbybutik i Århus finder du alt til dine små og store kreative projekter. Vi tilbyder et væld af forskellige hobbyartikler i høj kvalitet, som både du og resten af familien kan få glæde af i hjemmet. Vores sortiment dækker alt fra farveblyanter, maling, karton og bøger til perler, garn, kort og bordpynt. Kun fantasien sætter grænser for, hvor dit – eller måske din families – næste projekt skal føre hen. Så gå på opdagelse i en verden af farver, sjov og kreativitet.

Kurser og arrangementer
Udover vores endeløse sortiment af hobbyartikler, tilbyder vi også kurser og arrangementer. Så mangler du inspiration i hverdagen, eller ønsker du blot at udfolde og udfordre dine kreative sider, så tilmeld dig endelig et af vores kurser. De afholdes i butikken på Oktobervej i Århus V, og kan afholdes for mellem 2 til 10 personer. På vores hjemmesidde kan I se, hvilke kurser der allerede er oprettet. Vi kan garantere, at det bliver en hyggelig aften med sjove udfordringer og godt humør.

Om BB Hobby
BB Hobby ApS er stiftet af Birgit Bech. Hun er en kreativ kvinde, som efterhånden har prøvet alt indenfor hobby universet. Hun har specialiseret sig i kort og Pergamano, og er i dag autoriseret Pergamano lærer. Pergamano er en særlig form for perforerings- og embossing teknik i pergament papir, så mangler du hjælp hertil, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan finde Birgit Bechs kontaktoplysninger under ”Om BB Hobby” inde på hjemmesiden. Ellers er du altid meget velkommen til at kigge forbi vores fysiske hobby butik i Århus V, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi har åbent alle hverdage.