Få en frugtordning på din arbejdsplads

Har du nogensinde tænkt på, hvor stor en forskel det kan gøre for dine medarbejdere og kollegers velbefindende at give dem adgang til frisk frugt på arbejdspladsen?

Hvis ikke, så læs videre her:

De fleste af os tilbringer en temmelig stor del af vores tid på arbejdspladsen hver uge – ja, faktisk er der mange, der bruger mere tid på kontoret eller værkstedet end hjemme i privaten. Eftersom denne fordeling af fri- og arbejdstid er meget udbredt, er det i allerhøjeste grad værd at forholde sig til muligheden for at øge trivslen på arbejdspladsen i dagligdagen, og den kan styrkes på mange måder.

Én af måderne består i noget så enkelt som at etablere en frugtordning, så der altid er frisk frugt til rådighed for medarbejderne på arbejdspladsen. Der er nemlig rigtig mange gode grund til at spise frugt hver dag.

Først og fremmest er det sundt at spise frugt, og Fødevarestyrelsen anbefaler som bekendt, at voksne mennesker spiser seks stykker frugt og grønt om dagen, hvoraf halvdelen gerne må være frisk frugt. Ved at tilbyde dine medarbejdere frisk frugt på arbejdspladsen hjælper du dem med andre ord til at spise sundt, og det betyder i sidste ende, at dine medarbejdere bliver sundere, gladere og får mere overskud til at levere toppræstationer i arbejdsøjemed. Frugt indeholder nemlig mange gode vitaminer og mineraler, som bidrager til det moderne menneskes sundhed og velbefindende.

Man skal i øvrigt ikke kimse ad den effekt, en frugtordning kan have på medarbejdernes oplevelse af at have adgang til frynsegoder, som giver mening for dem og skaber værdi og ekstra tilfredshed i deres dagligdag – for der findes vel næppe noget meget bedre, end at tage sig en velfortjent kaffepause og sætte tænderne i en saftig pære eller et sprødt æble.

Alt dette og mere til kan du få, hvis du klikker ind på hjemmesiden og læser mere om Frugtkurven.dk, som leverer en af landets mest velfungerende frugtordninger til arbejdspladser i Danmark.