En smuk og funktionel vask til dit badeværelse

En vask kan være med til at udtrykke din stil på badeværelset. Om du ønsker et traditionelt og nedtonet look med en klassisk, elegant, hvid keramikvask, eller om du ønsker at sætte et personligt twist på udtrykket på dit badeværelse, så kan du finde vasken til dig hos Lavabo.

Bredt udvalg af vaske

Når du skal til at vælge håndvask til badeværelset, så er det vigtigt at kigge på, hvilke behov du har. Har du brug for en vægophængt vask, der skaber luft og plads under vasken, ønsker du en stilfuld og moderne badvask eller skal du måske hellere gå efter en porcelænsvask til nedsænkning? Lige meget hvilket behov, du har, så finder du det i vores udvalg.

Vaske i alle farver

Hos Lavabo finder du vaske i mange forskellige farver, såsom olivengrå, terracotta og safirblå. En vask kan altså være med til skabe et unikt udtryk på dit badeværelse og være det, der er med til at lægge sidste hånd på værket. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til badeværelsesdesign med en vask fra Lavabo.

Fuldend looket

På vores hjemmeside finder du også armaturer til din vask, så du kan fuldende dit look på badeværelset. Vi har masser af armaturer i for eksempel rustfrit stål, som du kan få glæde af i lang tid fremover. Virker det uoverskueligt at skulle vælge den rigtige vask selv, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kyndige team per telefon eller mail. Vi giver gerne dig gode råd og vejledning, og finder i fællesskab en skræddersyet løsning til dig. Kontakt os allerede i dag og find din drømmevask.