Elegante Eva Trio gryder gør det nemt at lave lækre retter i dit køkken

Vil du gerne anvende kvalitetsgryder i dit køkken, så er Eva Trio gryder et rigtig godt valg. Eva Trio er en dansk designklassiker, og gryderne er elegante, funktionelle, robuste og af høj kvalitet, så de kan holde til dagligt brug. Eva Trio gryder fås i forskellige designs og størrelser og er fremstillet af forskellige materialer, som gør dem praktisk funktionelle og æstetisk flotte at se på. Du kan med fordel vælge forskellige typer af gryder, der passer til, når du skal stege, koge eller lave sammenkogte retter, som skal simre i lang tid.

Eva Trio gryder imødekommer forskellige madlavningsbehov

For at imødekomme forskellige behov er Eva Trio gryder designet i forskellige serier. Eva Trio rustfrit stål er en grydeserie i højglanspoleret rustfrit stål, som har en påsat sandwichbund, der giver en god varmefordeling, og denne type gryde egner sig rigtig godt til kogning og stegning. Eva Trio Gravity er fremstillet af rustfrit stål med sandwichbund, og her medfølger et indbygget låg med si og dampventil, som gør det nemt at hælde vand fra pastaen og kartoflerne. Eva Trio Gravity grydeserie er meget velegnet til kogning og gryderetter. Eva Trio Multi serien er ligeledes fremstillet i rustfrit stål med en bund, som går hele vejen op langs siderne, og den fremragende varmefordeling gør den velegnet til kogning og simreretter.

Slip for at maden brænder fast i bunden af gryden

Er du træt af gryder, hvor maden brænder fast? Så kan du eksempelvis vælge gryder fra serien Eva Trio Dura Line, som er støbt i aluminium, og hvor slip let belægningen garanterer, at maden ikke brænder fast. Du kan nemt stege kød med lidt eller intet fedstof, og gryder er også velegnet til sammenkogte retter, som skal stå på komfuret i lang tid. Eva Trio Whitey Line er fremstillet i støbt aluminium med en flot keramisk belægning både indvendigt og udvendigt, som giver god varmefordeling, hvilket gør den meget velegnet til stegning og sammenkogte retter. Der skal tilkøbes grydelåg til de fleste af gryderne, og grydelågene har samme høje kvalitet og lækre design som gryderne.

Eva Trio gryder i høj kvalitet til superskarpe priser

Når du køber Eva Trio gryder får du professionelt kvalitetsgrej i køkkenet, og du får meget kvalitet for pengene sammenlignet med andre mærker. Eva Trio er tidløst og elegant design med en høj funktionalitet, så det er gryder, der er æstetisk flotte at have i køkkenet samtidig med, at de holder i mange år. Eva Trio gryder kan købes enkeltvis eller som hele sæt hos Grydeguru.dk, som har et stort udvalg til superskarpe priser.